O meni

Fizioterapija Vitez
O meni

Jaka Vitez, dipl. fiziot. in dipl. ort. in prot.

Jaka Vitez, dipl. fizioterapevt in dipl. ortotik in protetik je bivši atlet in velik ljubitelj športa. Po zaključku športne kariere je zaključil izobraževanje za atletskega trenerja ter se odločil, da bi želel pomagati športno aktivnim posameznikom na področju gibalnih problematik. Po diplomiranju iz smeri ortotike in protetike si je dragocena znanja in izkušnje nabiral v tujini, kjer se je usmeril v izdelavo in predpisovanje ortopedskih vložkov. Zanimalo ga je človeško gibanje zato se je poglobil v izvajanje analize hoje, teka in drže telesa, ki ga je privedla do želje po dodatnemu znanju na področju fizioterapije. Takoj po zaključku šolanja je nadaljeval z dodatnimi izobraževanji na področju ortopedske manualne medicine in športne fizioterapije z željo po pridobivanju širokega znanja za kvalitetno in kakovostno obravnavo vsakega posameznika.

Trenutno je zaposlen v ambulanti Ortopedske klinike v Ljubljani, kjer se vsakodnevno srečuje z ortopedskimi pacienti, ki jim skuša pomagati s celostno fizioterapevtsko obravnavo. Na Inštitutu za medicino in šport – IMŠ je vodil fizioterapevtsko ambulanto v sodelovanju z drugimi specialisti.

Pomemben vidik zdravljenja usmerja v pacientovo razumevanje lastnih težav, edukaciji za odpravo le-teh ter motivaciji in opolnomočenju med trajanjem rehabilitacije do popolnega
povratka v zdrav aktivni življenjski slog brez bolečin.

Delavne izkušnje iz tujine je nabiral v Italiji – Ortopedia Chessa, kjer je opravljal delo ortotika ter na Humanitarni medicinski odpravi v Zambiji, kjer je delal kot vodja fizioterapevtske ambulante za travmatološke in ortopedske paciente.

“Pomemben vidik zdravljenja usmerjam v pacientovo razumevanje lastnih težav”

Jaka Vitez, dipl. fiziot. in dipl. ort. in prot.

Športna fizioterapija

DELOVANJE

Na področju športne fizioterapije je deloval v različnih športnih klubih in zvezah: RD Koper,
Calcit volley, KD Ilirija, slovenska badminton reprezentanca, rugby reprezentanca,
floorball reprezentanca, slovenska univerzitetna športna zveza itd.

RD Koper

Calcit

KD Ilirija

BZS

IZOBRAŽEVANJA

dipl. fizioterapevt

Fizioterapija in kinezioterapija

dipl. ortotik in protetik

Ortotsko svetovanje

Urnik:
Po dogovoru